Välkommen till Panasonic

Här kan du i efterhand nå delar av det material som Panasonic erbjöd under PhotoExpo 2020 Live! Meriterade Jonas Borg föreläser och ger dig tips och erfarenheter kring sitt arbete med Lumix S5. Du har även möjlighet att i efterhand lyssna till Martin Wallgren.


Här kan du se presentationen och intervjun med Martin Wallgren produktspecialist hos Panasonic.


Fredag.jpg

Lördag-rev.jpg

Föreläsning med Lumix ambassadör Jonas Borg – Lördag 10:00 – 10:40

Jonas kommer dela med sig av hur man med enkla metoder och kreativt tänk kan få starka bilder och hur han använder Lumix kameror professionellt både inom foto och film. 

Jonas var bland de första som fick testa Lumix senaste fullformatskamera Lumix S5, så missa inte möjligheten att få höra mer om S-seriens senaste tillskott. 

Jonas B 1.jpg

Om Jonas Borg
Yrkesfotografen Jonas Borg har bott och arbetat på många olika platser i världen, bland annat i Singapore, Japan, Storbritannien och USA. Jonas har över 15 års erfarenhet som frilansfotograf på heltid och har jobbat med stora internationella dagstidningar, organisationer och företag, till exempel event- och PR-byråer. Jonas har en bakgrund inom fotojournalistiken och hans stil beskrivs ofta som dokumentär. Han säger att han alltid strävar efter att hitta nya vinklar och perspektiv i sina bilder. Han har blivit publicerad i ”Årets Bild”-bok samt vunnit guld, silver och brons i "Tokyo International Foto-awards”. Tidigare i år var Jonas nominerad som vinnare i ”Pink Lady Photographer of the year” som är en av världens största fototävlingar. Ett av hans mest prestigefyllda uppdrag var att fotografera den svenska kronprinsessans bröllop 2010. Samma år inledde Jonas sitt samarbete med Panasonic och därefter blev han den första ambassadören för LUMIX G i Europa

LUMIX S5 kombinerar videoinspelning i proffsklass och stillbildsfoto med exceptionellt hög kvalitet. Allt detta i en kompakt fullformats DSLM-kamera.


Klas Rockberg, Photographer and content creator Ski Team Sweden Alpine, har testat Lumix S5 i Alperna. Här delar han med sig av sin upplevelse . 
 


 


Lumix GH5 släpptes i början av 2017 och är fortfarande en go to-kamera för videointresserade. Hur kommer det sig? Produktspecialist Martin Wallgren går igenom vad som gör GH5 så speciell och varför den är relevant än idag.