Onlinekurser för kreativa.png
Onlinekurser för kreativa.png

Välkommen till Moderskeppet

Moderskeppet är Sveriges största utbildare för kreativa. De ger dig ny kunskap och hjälper till med problem i foto, design, webb och video. Allt är skapat med stor pedagogisk omtanke och erfarenhet. Lyssna på grundaren Mattias Karlsson Sjöbergs liveföreläsning, "Ordning och reda i ditt bildöverflöd", under PhotoExpo 2020!

”En plats att återvända till” – så tänkte grundaren Mattias Karlsson Sjöberg med namnet. Du ger dig ut och utforskar, och sedan kommer du hem till Moderskeppet för att skaffa nya kunskaper.

Det var 2005 och Moderskeppet startade som en sajt om bildbehandling med Photoshop. Idag handlar Moderskeppet om så mycket mer, men värme och humor står fortfarande sida vid sida med kunskap och pedagogik. Varje dag! Som medlem hos Moderskeppet får du tillgång till över femhunda onlinekurser, e-böcker samt tusentals artiklar om foto, bildbehandling, videoproduktion och design. Ett perfekt sätt för dig att ständigt utvecklas. ERBJUDANDE! Just nu kan du bli medlem ett helt år för endast 1199 kr (ord pris 1399 kr)

Föreläsning med Mattias Karlsson Sjöberg - "Ordning och reda i ditt bildöverflöd" - fredag 23 oktober kl 14:00
Du har 10 000 bilder på hårddisken och ingen aning om vad du ska göra med allt. Lugn. Mattias Karlsson Sjöberg delar med sig av sina bästa knep för att du ska få ordning och reda. Återta kontrollen och hitta i ditt växande bildbibliotek. Skilj på dina bra bilder och dina mindre bra bilder. Få koll på vilka bilder du ska skicka för framkallning, posta på facebook och vilka som i ärlighetens namn kan skickas direkt till papperskorgen. 
Här kan du se föreläsningen i efterhand.Om Mattias Karlsson Sjöberg
Mattias Karlsson Sjöberg är grundare av Moderskeppet, har undervisat i bildbehandling i 15 år. Han är en enormt uppskattad föreläsare och känd för sin speciella förmåga att förklara svåra saker på ett enkelt sätt.
 
mattias_moderskeppet.jpg

ERBJUDANDE. Just nu betalar du endast 109:-/månad för ett medlemsskap på Moderskeppet. Spara 15%. Ord pris 1399:-/år.

Moderskeppet_erb1.jpg

Gratis grundkurs i Lightroom: I föreläsningen pratar Mattias om Adobe Lightroom Classic - vill du lära dig mer om programmet? Titta på Mattias gratis grundkurs.

Moderskeppet_erb2.jpg