Toppbild_cyberexpo.jpg
Toppbild_cyberexpo.jpg

Välkommen till Fujifilm

Här kan du se delar av vad Fujifilm levererade under PhotoExpo 2020 den 23-24 oktober. Lyssna till Fotografen och filmaren Magnus Lindbom direkt i livesändningen och se vad Ludwig Almås och Annicka Lindborg har att säga om de senaste från Fujifilm.

Här hittar du Magnus Lidboms föreläsning . Magnus är en aktiv fjäll- och vildmarksfotograf.  Kampanjerna som syns i bild är inte aktuella längre men du hittar alltid bra erbjudanden på vår kampanjsida, https://www.cyberphoto.se/kampanjer

 


Magnus berättar själv:
Jag är fotograf med fokus på fjäll och vildmark. Varje år tillbringar jag ca 100 nätter i tält ute i vildmarken i jakten på den där bilden. Ensam. Mountains & Beyond är mitt projekt där jag följer min dröm med målet att porträttera den svenska fjällvärlden på det bästa sättet jag kan. Något jag har gjort nu i över 15 år. Det som är nytt för i år är att jag dessutom dokumenterar mina äventyr på film. Det här föreläsningen kommer att handla om mina första lärdomar som filmskapare och om vilken utrustning jag använder både för mina stillbilder och för filmandet.

Kom in och se Annicka Lindborg och Ludvig Almås berätta mer om nyheten Fujifilm X-S10 som lanserades alldeles nyligen.

 Se mer av den rykande färska nyheten Fujifilm X-S10 i den här videon där Maria Fagerström -också känd som @mariathepilot - delar med sig av sin vardag som pilot och hobbyfotograf. Enligt Maria har Fujifilm varit en total game changer för henne i sitt skapande av bildinnehåll. 


Fredagen den 23:e oktober 12:00 - 13:00 - FUJIFILM djupdyker i nyheten Fujifilm X-S10.
Klicka in via bannern här nedan och ställ dina frågor till Fujifilms Annicka Lindborg och Ludvig Almås.  Videorummet hålls via Google Meets. Du kan behöva ladda ner en app för att delta.

videorum_fujifilm_1.jpg

Lördagen den 24:e  oktober kl 11:00 - 12 00 och 12:30 - 13:30
Klicka in via bannern här nedan för att ställa dina frågor kring landskaps- och fågelfoto till FUJIFILMs produktspecialist Anki Hammar. Videorummet hålls via Google Meets. Du kan behöva ladda ner en app för att delta.
 
videorum_fujifilm.jpg