epson_Corporate_Logo_2012_RGB (002).jpg
epson_Corporate_Logo_2012_RGB (002).jpg

Välkommen till Epson

Här kan du i efterhand se vad Epson hade att under vårt liveevent. Vill du också börja printa dina egna bilder? Lär dig skriva ut dina egna bilder i toppkvalitet med Epsons nya P900 tillsammans med Richard Garp i videon här nedan.

Du ser här Epsons Richard Garp demonstrera nya P900 för fotografen Malin Hanning.

Malin är natur/djur-fotograf, och känd bl.a. för sina bilder från Arktis och Antarktis där hon spenderat en del av sin tid. Malin har länge fotograferat och har på senare tid börjat sälja en del av sina bilder som prints. Hittills har hon beställt sina bilder från fotolabb, men nu vill hon börja att skriva ut dem själv istället. Som Epson-ambassadör kommer hon att få använda en P900 och här kan ni se hur hennes resa mot att börja printa själv börjar. Framöver kommer ni att kunna följa Malins arbete med att skriva ut och sälja sina prints på hennes Instagram-kanal @malin.hanning samt webbshop som i dagsläget är under uppbyggnad. 

 

Kom in och läs mer om nyheterna Epson P700  som är en A3-skrivare och Epson P900 som är en A2-skrivare. Professionella skrivare som ger dig högkvalitativa utskrifter i stora format.

EPSONP700900.jpg

Just nu får du Epson CoverPlus 3 år på köpet när du beställer en av våra utvalda storformatsskrivare från Epson!

coverplus_kampanj_hero.jpg