PeakDesignLS_hero2.jpg

Ryggsäckar & Väskor

Peak Design erbjuder ett brett utbud av kameraväskor i olika storlekar och material. Deras väskor är designade för att vara både funktionella och stilrena och kan enkelt anpassas efter ditt behov. Välj mellan ryggsäckar, axelväskor, slingväskor och mycket mer. Peak Designs kameraväskor har smarta funktioner som till exempel snabbåtkomst till kameran, justerbara fack och möjligheter att fästa tillbehör på utsidan av väskan.

Med en kameraväska från Peak Design är du redo för alla dina fotouppdrag samtidigt som du bär med dig ditt kamerautrustning på ett säkert och bekvämt sätt.

Ryggsäckar & Väskor

PeakDesignLS_hero3.jpg

Kameratillbehör

När det kommer till kameratillbehör har Peak Design ett stort urval för fotografer på alla nivåer. Från stativ till kameraremmar, bärsystem och och mycket mer, Peak Design har något för alla. Alla produkter är tillverkade med högsta kvalitet och designade för att hålla länge. Utforska Peak Designs sortiment av kameratillbehör idag och hitta det perfekta tillbehöret för din kamera.

Kameratillbehör

PeakDesignLS_hero4.jpg

Peak Design Mobile

I sann traditionsanda sammanfogar Peak Design praktisk funktion och snygg design i vad de kallar Mobile Fabric Case, ett mobilskal som balanserar elegant tunnhet, robust skydd och smarta funktioner. Mobilskalet är även kompatibelt med Apples MagSafe-tillbehör. Genialiteten i Peak Design Mobile-familjen ligger i deras SlimLink-teknologi som är både ett magnetiskt och mekaniskt lås inbyggt i skalet som enkelt låter dig fästa din telefon på Peak Designs mobiltillbehör såsom bilhållare, cykelhållare, laddare, väggfästet eller den tunna plånboken, för att nämna ett par stycken.

Oavsett om du är påväg till jobbet, följer ett recept i köket, tränar eller bara njuter av dagen så har Peak Design tillbehören för att göra livet lättare. Mobilskalet finns även i varianten Mobile Loop Case som har en ögla för minskad risk att tappa telefonen.

Peak Design Mobile

PeakDesignLS_hero.gif

Om Peak Design

Peak Design är ett innovativt företag som tillverkar högkvalitativa kameratillbehör för fotografer och kreatörer på resa. Deras produktsortiment inkluderar bland annat kameraremmar, ryggsäckar, väskor och stativ, alla med fokus på funktion och design. Genom att kombinera hållbara material med smarta funktioner och stilren design erbjuder Peak Design en produktupplevelse som överträffar förväntningarna.

Sedan 2020 tillverkar Peak Design även några av marknadens bästa mobiltillbehör med det passande namnet Peak Design Mobile. Det är ett ekosystem av mobiltillbehör såsom bilhållare, cykelhållare, laddare, väggfästet eller den tunna plånboken, för att nämna ett par stycken.

Peak Design värnar även om vår planet så förutom att vara helt koldioxidneutral skänker de även 1% av deras intäkter till ideella verksamheter för miljön genom 1% For The Planet.