Xeen CF 50mm T1,5 för Sony E-fattning
Samyang - xeencf50so
22 690 :-

Samyang Xeen CF 50mm T1,5 för Sony E-fattning

xeencf50so
22 690 :-
18 152 :- exkl. moms
Samyangs nya Xeen CF-serie är en ljusstark optikserie anpassad för filmare. CF är en vidareutveckling på Xeen-serien och har en klart kompaktare design där man bland annat använt sig av kolfiber i konstruktionen. Genom att använda sig av kolfiber lyckas man reducera vikten med ca 20% mot föregående modell....
Läs mer
Beställningsvara

Vi byter in fotoprodukter!

Du kan byta in din befintliga utrustning hos oss och ta nästa steg i din resa som kreatör. Vi har lång erfarenhet av secondhandköp och försäljning så du kan tryggt vända dig till oss både när du vill köpa begagnad kamera eller när du vill sälja den. Kontakta oss på inbyte@cyberphoto.se för vidare information!
Läs mer

Hos oss hittar du ett stort utbud av Samyang-objektiv. Samyang tillverkar objektiv av fin kvalitet och till ett bra pris. Du kan läsa mer om objektiven i våra tester. Samyang tillverkar macroobjektiv normaloptiker och vidvinklelobjektiv. En av de nyare serierna heter Samyang Premium MF och är anpassad till kameror med högre upplösning (upp till 50 mpixel) och för högkvalitativ 8K-filmning. De har även varit duktiga på att ta fram objektiv till Sony E-fattning.

Läs mer

Liknande produkter