gomatic_hero.png

Gomatic har utvecklat väskor med Peter McKinnon sedan början av 2018, då de startade arbetet med PM X Gomatic Travel Pack som lanserades förra året. Den första ryggsäcken blev en succé och nu fortsätter Gomatic och McKinnon sitt framgångsrika samarbete och lanserar tre nya väskor som del av en serie snygga, något mindre väskor för användning i vardagen.

Nya Everyday Daypack passar allas behov då den enkelt kan göras om från en komplett fotoväska till en perfekt vardagsryggsäck för användning utan kamerautrustning. Det är en väska som kan anpassas på alla sätt. Välj din organisation och gör den till din egen med smarta kuber och avdelare (kuber och avdelare säljs separat eller i paket med väskan), eller använd det medföljande justerbara stegsystemet för att skapa obegränsade möjligheter.

Väskan har flera utvändiga fickor, vattenresistenta material och dragkedjor, olika handtag och remmar samt genomföring för rullväskor. Bröstrem för extra stöd och öglor på väskans framsida för tillfällen då du behöver bära lite mer. Den här väskans funktioner tar aldrig slut.

Everyday Daypack finns i fem olika versioner (med eller utan avdelare och kuber).

Nya Everyday Sling Bag är designad för att bära en mindre last och är tillverkad av samma hållbara och vattenresistenta material som Everyday Daypack. Den har mer än tillräckligt med utrymme för en spegellös kamera eller en mindre DSLR med ett extra objektiv.  Med ett snabbt enhands-stängningsystem, en stabil trådramskonstruktion och låsspännen gör det enkelt att komma åt innehållet och stänga väskan.

Nya Everyday Tech Organizer (vattenresistenta material och dragkedjor) är utrustad med fickor och fack för alla små pinaler. Här förvarar du alla dina kablar, laddare, actionkameror, adaptrar, kortläsare, minneskort och mycket annat på ett organiserat och säkert sätt.

Gomatic är ett amerikanskt företag som designar och producerar högkvalitativa kameraväskor, resväskor, bagage och tillbehör som andas kvalitet från topp till botten. Många företag tenderar att fokusera på att utveckla väskor med bra funktioner och mindre på design och skönhet. Så är inte fallet med Gomatic, Gomatic har tänkt på allt. När du köper en väska från Gomatic får du en premiumväska som både andas hög kvalitet och förstklassig design.

Du kanske undrar om du missuppfattat namnet? Borde det inte vara Nomatic? Svaret är nja, Gomatic och Nomatic är exakt samma varumärke. När Nomatic bestämde sig för en lansering i Europa gör man det under varumärket Gomatic. Så oroa dig inte, när du köper en väska från Gomatic får du exakt samma väska, kvalitet och design, men med ett G istället för ett N.

Nyheter!

Tillbehör