nanlux.jpg

Nanlux - professionella produkter till bra priser!

Nanlux är det semiprofessionella och professionella sortimentet från NANLITE för dig som har lite högre krav på produkternas kvalitet, effekt och funktioner. TK-serien är basen för studio och videoproduktion där man kan välja på Daylight-modeller (fast temperatur för att få exakt dagsljusmiljö) eller de variabla Bicolor med ställbar temperatur. Alla produkter från Nanlux har senaste tekniken på dioder och strömförsörjning samt stöd för de flesta system som DMX, radio och Bluetooth. Dyno-serien är för dig med ännu högre krav på ett visst format och maximalt med ljus - här spöar man konkurrenterna på fingrarna när det gäller verklig effekt och ljusstyrka samt funktioner. Med full RGB har man möjligheten att färgsätta en scen, studio eller musikvideo som exempel. Dyno är fullmatade med allt man kan behöva och syns ofta i TV-rutan i olika kända program. 

Helhetslösning, upphandling och offert

Ska du köpa flera produkter, bygga en studio eller har en upphandling eller offert som ska hanteras så kontakta oss gärna på e-post, telefon eller ett besök i vår butik i Umeå. Vi löser direktleverans, faktura och alla andra önskemål ni har.

NANLUX_TK.jpg

TK-serien är utvecklad för att ge mest ljus för pengarna i en professionell miljö eller för dig som har högre krav än instegsprodukter och belysning. Modern LED-teknik och högkvalitativa diffusionspaneler för att ge ett mjukt och verkligt dagsljus till dina videos. Med en CCT (temperatur) på 5600K och högt CRI för naturtroget ljus och färger så får man en riktigt ljus och och effektiv dagsljus-miljö med denna belysning.

Nanlux TK

NANLUX_DYNO.jpg

Nanlux Dyno Series LED-softlights är full av prestanda och ger dig den ultimata blandningen av kraft och kontroll. Dyno ger ett färgtemperaturintervall mellan 2700K och 20000K. Finjustering grönt / magenta för att uppnå exakt den ton du behöver. Detta möjliggör detaljerad färgnoggrannhet, så att användaren perfekt kan matcha andra ljuskällor.

NANLUX_DYNO.jpg

Nanlux Dyno

NANLUX_EVOKE.jpg

Nanlux Evoke 1200 är en helt unik belysning som ger helt nya förutsättningar vid filminspelningar, live event, scenshow, direktsändning eller musikvideos då man med eller utan fresnel eller softlight får enormt med ljus. Du kan filma med samma förutsättningar som vid dagsljus dygnet runt eller inomhus.

Nanlux Evoke

NANLUX_EVOKE.jpg