Bloggpost

2024-06-10

Live: Närbildsporträtt och Q&A med Meeri Koutaniemi

Cyberphoto-Meeri-Koutaniemi-2000x1333-V1_blogg.webp

Imorgon den 11 juni har du chansen att lyssna till Meeris allra bästa tips inför sommarens alla porträttillfällen och ställa dina frågor direkt till Meeri.

När vi frågade er i en omröstning på vår Facebook-sida var det ämnet Närbildsporträtt som fick flest röster och nu har du chansen att lyssna till Meeris allra bästa tips inför sommarens alla porträttillfällen. Preppa med något ätbart och spendera lunchen med oss och Meeri den 11 juni kl 12:00. Du får även chansen att ställa dina frågor direkt till Meeri i livechatten på YouTube.

Denna workshop kommer att fokusera på de grundläggande principerna för närbildsfotografering och att hitta nya perspektiv i fotograferingssituationer. Koutaniemi förklarar med exempelbilder vikten av närvaro, utmaningarna och möjligheterna med nära avstånd och att använda intuition som regissör.

Datum: Tisdag den 11 juni
Tid: 12:00
Plats: På YouTube
Språk: Engelska

Läs mer: Närbildsporträtt med Meeri Koutaniemi