Nyhet

2024-03-26

Nyhet från Sigma!

sigma 50 1,2.jpg

Sigma släpper ett extremt ljusstarkt objektiv

Idag lanserar Sigma en 50mm f/1,2 DG DN Art som är det lättaste i sin klass samt att det är fullproppat med bra egenskaper. Tack vare 13 bländarlameller får du jämn och rund bokeh utan färgblödning samt att detta objektiv är designat för att minimera fokusandning för den som filmar mycket men även för att minimera flare och ghosting. Med en bländare på f/1,2 är ljusstyrkan extraordinär och dubbla HLA-motorer möjliggör höghastighetsautofokus för att säkerställa att dina bilder blir i fokus. 

Objektivet kommer finnas tillgängligt för Sony E-mount och L-mount. Säljstart är den 18 april.

Läs mer om objektivet och förbeställ här:

50mm f/1,2 DG DN ART för Sony E-fattning (fullformat)
Sigma
50mm f/1,2 DG DN ART för Sony E-fattning (fullformat)
  • Naturlig bokeh
  • Minimal fokusandning
  • Lätt & kompakt
I lager
17 990:-
50mm f/1,2 DG DN ART för L-fattning (fullformat)
Sigma
50mm f/1,2 DG DN ART för L-fattning (fullformat)
  • Naturlig bokeh
  • Minimal fokusandning
  • Lätt & kompakt
I lager
17 990:-
Noah-blogg.png
Skrivet av Noah
SÄLJARE
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.