Nyhet

2023-09-06

Nyhet: GoPro Hero12

GoProHero12Nyhet_blogg.jpg

GoPro lanserar Hero12 med HDR-video, förbättrad strömhantering och 6.0 av deras prisbelönta bildstabiliseringen HyperSmooth!

GoPro Hero12 Black är en allt-i-ett-kamera som gör vlogging, filmskapande och streaming enklare än någonsin! Den kan spela in 5,3K 60p-video, har prisbelönta HyperSmooth 6.0-videostabilisering och ger dig alla verktyg du behöver för att berätta din historia i en formfaktor som får plats i handen.

Kameran har HDR för både video och foto vilket fångar mer detaljer i skuggor och ljusa partier, en mängd olika bildförhållanden (inklusive 8:7-helskärm) och 10-bitars kodning med Log för bästa möjliga bildmaterial och maximal flexibilitet i efterproduktionen. Den förbättrade strömhanteringen i Hero12 ger 35% längre drifttid än sin föregångare.

GoProHero12Nyhet_blogg3.jpg

I Creator Edition ingår det mångsidiga batterigreppet som ger dig mer än fem timmars 4K-inspelningstid per laddning och har inbyggda knappar som gör att du kan styra kameran smidigt under långa tagningar. Det här kompletta systemet har även en riktad mikrofon som minskar omgivningsbrus, Bluetooth-ljud för användning med en trådlös mikrofon, en LED-lampa och flera alternativ för överföring av bildmaterial, däribland trådlöst, trådbundet och med SD-kort.

Leveransstart för GoPro Hero12 är redan nästan vecka på onsdag den 13/9.

Läs mer och beställ här: GoPro Hero12 Black | Creator Edition

Lägg till Max Lens Mod 2.0 till Hero12 Black för att förvandla den till den ultimata perspektivkameran med det bredaste synfältet någonsin med en Hero-kamera på 177 grader (en ökning från den ursprungliga objektivmodulens synfält på 155 grader).

Med 36 % större synfält för widescreenformat och 48 % större synfält för vertikal inspelning får du den mest omslutande videon med enastående 4K60-upplösning och den högsta stabiliseringen med Max HyperSmooth.

GoProHero12Nyhet_blogg2.jpg