Tips för landskapsfotografering

I landskapsfotograferingens värld kan allting hända!

"Det finns egentligen inga rätt eller fel, utan tycke och smak varierar så pass mycket mellan olika individer att varje enskild person kan bara själv avgöra vad som är en bra landskapsbild eller inte."

Så börjar Mats guiden om landskapsfotografering och det är helt sant. Det kan råda olika åsikter om hur fotografering ska utföras men i slutändan är det du, fotografen, som bestämmer över resultatet.

I denna guide får du tips på allt ifrån kamerainställningar, hur ljuset påverkar bilden, hur brännvidden spelar in och mycket mer! Dessa tips kan komma dig till gagn tidigare än du anar. Om du vill veta hur tidigt så rekommenderar vi att du besöker vår blogg eller våra sociala medier imorgon på nationaldagen.

Läs guiden här: Tips för landskapsfotografering

Denna guide finns även att ta del av i videoformat så om det är mer din kopp av te så är det bara att klicka igång och luta dig tillbaka.