Nyhet

2023-06-02

Nyhet: Viltrox 16/1,8 AF

Viltrox1618SonyFENyhet_blogg.jpg

En mycket spännande vidvinkeloptik med praktiska funktioner till Sony FE!

Viltrox 16/1,8 AF är en ultravidvinkel med stor bländare till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Detta objektiv är utformat att leverera hög bildkvalitet och är fylld med massor av praktiska funktioner. Ett objektiv av den här typ lämpa sig utmärkt till bland annat astro- och landskapsbilder samt interiörfotografi och video.

Utmärkande för detta objektiv är den inbyggda LCD-skärmen som bland annat kan visa avståndet till ditt motiv och hur långt du fokuserar. Detta innebär att du kan sätta ut fasta stopp för två fokuspunkter och sedan be objektivet växla mellan dem. Du kan även dra fokuset mellan punkterna manuellt, skulle du då råka dra för långt på fokus ringen så kommer fokuset att stanna på den punkt du satt ut. Mycket praktiskt för både den som främst använder AF eller vill dra fokus själv! 

Utmärkande egenskaper: 

 • 16mm ultravidvinkel 
 • Stor bländare på F1.8 
 • HD Nano vatten och smutsavvisande beläggning
 • Bländarring med steg/steglös knapp 
 • Tyst STM Autofokus motor 
 • Robust och dammsäker metallkonstruktion 
 • Låg fokusandning, perfekt för video 
 • Inbyggd LCD-skärm med infodisplay 
 • USB-C uttag vid fattningen 
 • 2 anpassningsbara knappar 
 • AF/MF knapp 
 • Programmerbar fokusdragning

Läs mer och beställ här: Viltrox 16/1,8 AF till Sony E-fattning