Bloggpost

2023-06-04

Drönarsöndag: Lantbrukarnas ränder

Visning_041_blogg.jpg

Veckans Drönarsöndag är inskickad av Sven Valdemarsson.

Sven: Åkte runt i Nordöstra Skåne och letade efter höstmotiv , men när jag nästan var hemma och hade inte fått några bra bilder. Stannade upp och tog fram min drönare och allting föll på plats när motiven sågs från ovan.

Lantbrukarnas ränder efter redskapen avtecknade sig bra och den lilla trädridån såg större ut så här. Många av träden här är så kallade fågelbär alltså vilda körsbär som är väldigt viktiga för insekter och fåglar.

Klicka här för större bild >>

Bilden är tagen med DJI Mavic 2 Pro


Skicka in din bild och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design!

Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken kamera den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design.

Många ser nog fram emot att få se just din bild!