X-files: Världens oväder svepte över

Veckans X-files är inskickad av Agneta Lindström.

Agneta: Hade löjlig tur på semestern när världens oväder svepte över, satt på balkongen med ögonen ut mot havet när det började åska, hade turen att ha både stativ och kamera i närheten så jag började skjuta av några bilder och den här blev jag nöjd med. Det som är så roligt är att bilden har hög upplösning då fotot är taget med rivan (A7R IV).

I Kroatien med blicken ut över havet.

Klicka här för större bild >>

Bilden är tagen med  Sony A7R IV + Sony FE 14/1,8 GM


Skicka in din bild och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design!

Har du en egen bild du skulle vilja visa upp här i X-files? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med precis vilken kamera som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken kamera den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design.

Många ser nog fram emot att få se just din bild!