Nyhet

2023-05-24

Nyhet: Zhiyun Crane M3S + Weebill 3S

ZhiyunM3SWeebill3SNyhet_blogg1.jpg

Starkare, smidigare och smartare gimbals!

Zhiyun Crane M3S

Zhiyuns Crane M-serie är framtagna för kreatörer som prioriterar smidighet och kompakta format. Crane M3S väger bara 705 gram men är tillräckligt stark för att hantera de flesta spegellösa systemkameror, samt actionkameror och mobiltelefoner förstås. När det kommer till Crane M3S smidighet finns det mycket att tala om. Crane M3S har en inbyggd LED-belysning som kan ställas mellan 2700k till 5500k, steglös dimning och en styrka på upp till hela 1000 lux.

ZhiyunM3SWeebill3SNyhet_blogg3.jpg

Gimbalen kontrolleras enkelt via pekskärmen och kan även kontrollera kameran trådlöst tack vare den nya inbyggda bluetoothfunktionen så säg hejdå till jobbiga sladdar. Med den nya två i ett-snabbplattan kan du enklare än någonsin ta av och sätta dit kameran på gimbalen.

Läs mer och beställ här: Zhiyun Crane M3S Gimbal | Zhiyun Crane M3S Gimbal Combo

Zhiyun Weebill 3S

Weebill 3S förenar kreativ effektivitet med komfort. Med den integrerade landskap/porträtt-snabbplattan kan du snabbare än någonsin växla mellan liggande och stående format. Även Weebill 3S har inbyggd bluetooth för kontroll av kameran samt LED-belysning likt M3S.

ZhiyunM3SWeebill3SNyhet_blogg4.jpg

En annan nyhet i Weebill 3S jämfört med Weebill 3 är att det omtyckta Sling Mode har uppgraderats till version 2.5 för att minimera ansträngningar hos filmskaparen i både låga vinklar och stående genom att låta sig förflyttas till sidan eller bakom gimbalen. Det inbyggda stödet minskar ansträningarna på handleden.

Läs mer och beställ här: Zhiyun Weebill 3S | Zhiyun Weebill 3S Combo