Sommarens stora bröllopstävling

Du har väl inte missat hybridtävlingen med en Canon EOS R8 + RF 50/1,8 i prispotten?

Våren är här, blommorna sträcker sig mot solen och kyrkklockorna hörs åter klämta! Bröllopssäsongen närmar sig med stormsteg och det vill vi tillsammans med Canon fira med sommarens stora foto och videotävling!

I prispotten hittar du inget mindre än den rykande färska hybridkameran Canon EOS R8 samt Canon RF 50/1,8 STM till ett sammanlagt värde av 24180:-. Likt EOS R8 är denna tävling något av en hybrid där både stillbilder och video är godtagbara bidrag.

Skicka in din bild eller video till tavling@cyberphoto.se senaste den 18 juni.

Om du önskar en ordentlig inspirationskick inför tävlingen har bröllopsfotografen Hanna Keiser skrivit en guide om vad du ska tänka på och vilken utrustning hon rekommenderar när du ska fotografera bröllop som du kan läsa här: Bröllopsfotografi med Hanna Keiser

Regler och villkor:

  • Bidraget ska vara skapat av dig.
  • Max 1 bidrag per deltagande, om fler bidrag skickas in är det senaste bidraget som gäller.
  • Tävlingen pågår till den 18 juni 2023 och det vinnande bidraget kommer att  väljas ut av vår jury och kontaktas kort därpå. Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du att det  publiceras i vår blogg och på våra sociala medier. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Lycka till!