Bloggpost

2023-12-26

Videotävling: Vardagsglädje (påminnelse!)

CanonTävlingVardagsglädje_blogg.webp

Var med du också och tävla om en kompakt vloggkamera från Canon!

Nu är det lite mindre än tre veckor kvar till deadline för denna videotävling så missa inte denna chans att visa vad som är vardagsglädje för dig om du inte redan skickat in ditt bidrag.. För vissa kan vardagsglädje vara ett avslappnande bad, för andra att ta en fika med en god vän och för någon att hitta en bortglömd slant i jackfickan.

I prispotten är Canon PowerShot V10 (silver) + tillbehör från SmallRig, till ett värde av 5990:-.
 


 

Canon PowerShot V10 är en kompakt men kraftfull videokamera med en 1-tums bakbelyst sensor, anpassad för vloggare och innehållskreatörer. Den har stora inbyggda stereomikrofoner och även en ingång för externa mikrofoner. Med hjälp av din telefons mobildata kan du även livestreama på YouTube och Facebook via telefonappen Canon Camera Connect.
Läs mer här: Canon PowerShot V10

Se unboxing av priset här: Canon PowerShot V10 + tillbehör (unboxing)

Regler och villkor:

  • Videon ska vara skapad av dig.
  • Bidraget bör ej överskrida 90 sekunder.
  • Uppladdad på YouTube mellan 2023-12-01 och 2024-01-15. Bidraget behöver inte vara offentligt men det kan inte vara privat.
  • Maila en länk till ditt bidrag till tavling@cyberphoto.se.
  • Max 1 bidrag per deltagande, om fler bidrag laddats upp är det den senaste som gäller.

Tävlingen pågår till den 15 januari 2024 och det vinnande bidraget väljs ut av vår jury och vinnaren kontaktas. Det vinnande bidraget publiceras i vår blogg och på våra sociala medier. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Stort lycka till!