Bloggpost

2023-12-28

Tävling: CyberPhotos bästa actionscen 2023

GoProHero12Tävling_blogg.webp

Vinn en egen GoPro Hero12! Så här i slutklämmen av 2023 vi vill inspirera dig till glädje, rörelse och kreativitet, kom med i tävlingen "CyberPhotos bästa actionscen 2023".

När man tänker på GoPro är det lätt att tankarna hamnar bland extremsport och hårresande stunt men det är inte bara i skidbackar och på hustak där verkliga äventyr utspelas utan även på betydligt mindre arenor. Därför blir vår finaltävling under årets sista dagar en hyllning till alla våra actionscener i det dolda, på hemmaplan eller på andra oväntade platser där livet utspelas. En tävling där du har chans att vinna den senaste modellen av GoPros häftiga actionkameror - GoPro Hero12 Black Creator Edition (värde 8390:-)

Visa dina bästa discomoves, husdjuren påhittighet, mormors fågelmatartalanger eller något helt annat som ger din dag glädje och visar rörelser i videoformat. Humor kommer att premieras för visst behöver vi både avsluta det här året med ett gott skratt och starta 2024 i en positiv ton.

Skicka in ditt bidrag senast senast den 11 januari 2024.

Regler och villkor:

  • Videon ska vara skapad av dig.
  • Bidraget bör ej överskrida 90 sekunder.
  • Skicka in ditt bidrag till vår Instagramprofil @cyberphoto_se via direktmeddelande.
  • Bidraget ska vara inskickat mellan 2023-12-28 och 2024-01-11.
  • Max 1 bidrag per deltagande, om fler bidrag skickas in är det senaste som gäller.

Tävlingen pågår till den 11 januari 2024 och det vinnande bidraget väljs ut av vår jury och vinnaren kontaktas. Det vinnande bidraget publiceras i vår blogg och på våra sociala medier. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Stort lycka till!