Nyhet

2023-12-07

Nyhet: Samyang V-AF 100 T2,3 FE

SamyangVAF100mmNyhet_blogg.webp

Samyang utökar sin populära objektivserie V-AF med ett nytt teleobjektiv!

Det nya 100mm T2.3 FE-objektivet bygger vidare på det befintliga sortimentet, som omfattar FE-objektiven 24mm, 35mm, 45mm och 75mm T1.9, och ger ytterligare bredd till samlingen. Brännvidden tillsammans med den ljusstarka T2.3-bländaren gör objektivet lämpligt för porträtt- och intervjuvideos, men även för produktvideos.

Det nya objektivet ska ha samma snabba autofokus, konsekventa färgtoner och filmegenskaper som de andra objektiven i serien. Det är något längre då den optiska konstruktionen består av 9 element i 8 grupper. 2 HR- och 2 ED-linser har integrerats i konstruktionen för att ge överlägsen optisk prestanda. Trots att objektivet är 13mm längre har det samma vikt och frontstorlek så att du inte behöver balansera om det när du använder det på en gimbal. Fokusringen har också samma position som de andra objektiven.

SamyangVAF100mmNyhet_blogg2.webp

Precis som de tidigare objektiven i serien har detta nya objektiv ett reglage på sidan av objektivet som gör att fokusringen kan ställas in för manuell fokusering eller bländarjustering. Under reglaget finns en knapp som gör att fokus kan låsas på ett visst avstånd. Användaren kan också tilldela andra önskade funktioner till knappen via firmware-uppdatering.

Det nya objektivet kommer också att passa Samyangs nya anamorfiska adapter för V-AF-serien. Adaptern kommer att addera anamorfiska funktioner till de populära V-AF-objektiven och förväntas lanseras under första kvartalet 2024.

Samyang V-AF 100 T2,3 FE kommer att börja levereras redan i slutet av december 2023 så boka redan nu om du är sugen!

Läs mer och beställ den här: Samyang V-AF 100 T2,3 FE