Test

2023-11-20

Test: Viltrox 16/1,8 AF

Viltrox16mmTest_blogg1.webp

Nu kan du läsa vårt test på Viltrox mycket imponerande vidvinkeloptik till Sonys fullformatskameror!

Mats: Autofokusen regleras av en blixtsnabb och mycket tystgående STM-motor (testad med A7R V i AF-C läge). Det syns heller ingen nämnvärd focus breathing vid fokusering från närgräns till oändligt. Bildkvaliteten i Viltrox 16mm f/1,8 är mycket imponerande med tanke på brännvidd, ljusstyrka och prisklass. Den inbyggda LCD-skärmen visar vald bländare, fokuserat avstånd samt skärpedjup på respektive bländare och fokusavstånd på ett klart och tydligt sätt. Mycket bra!

Läs hela testet här: Viltrox 16/1,8 AF till Sony E-fattning (fullformat)

Fler bilder tagna med Viltrox 16mm f/1,8 AF hittar du här ->

Viltrox16mmTest_blogg3.webp