Nyhet

2023-11-17

PMI SmokeGENIE & SmokeNINJA

PMISmokeNINJASmokeGENIE_blogg.webp

Nu hittar du PMIs smidiga batteridrivna rökmaskiner för fotografer och videoskapare hos oss!

SmokeGENIE ger kreatörer och filmskapare möjligheten att skapa dimma, dis, låghängande dimma och torr-is var som helst, närsom helst och med enkelhet samtidigt som den är mycket lätt att transportera. Denna lilla rökmaskin är även kraftfull nog att användas på ordentliga filminspelningsplatser där du behöver kontinuerlig rök flera minuter för långa tagningar. Lämpar sig även för den ensamma innehållskaparen och fotografen men SmokeGENIE har framförallt tagits fram för att också kunna användas med stora produktionsteam och under tuffa förhållanden.

SmokeNINJA är en ännu mer kompakt rökmaskin som mycket väl kan vara det perfekta valet för den ensamma kreatören som är ute efter en lätt och smidig lösning för att addera atmosfär och rök i sina skapelser. Trots den mindre storleken är det ingen kompromisspå rökvaliteten men den mindre tanken i SmokeNinja ger 1 min kontinuerlig rök med full tank medan SmokeGENIE ger 10 minuter på en fulltank.

Första leverans förväntas redan i slutet av november så boka din redan idag.

Läs mer och beställ här: PMI SmokeGENIE | PMI SmokeNINJA