Nyhet

2023-11-22

Nyhet: Viltrox 20/2,8 AF STM (för Sony FE)

ViltroxAF2028FENyhet_blogg.webp

En mycket lätt och kompakt vidvinkeloptik till Sony FE!

Viltrox har lanserat en mycket lätt och kompakt optik till Sonys fullformatskameror. Denna gång rör det sig om vidvinkel på 20mm med bländare f/2,8 och en vikt på endast 157 gram. Denna kombination av brännvidd, bländare och låga vikt gör den till ett utmärkt val för allt ifrån porträtt, landskap, resefotografi och vlogging. Den har en närgräns på 19 cm så den lämpar sig även bra för närbilder.

Viltrox berättar att den är försedd med en pålitligt och tyst STM-autofokusmotor som har fullt stöd för Sonys ögonautofokus, ansiktsigenkänning och AF-C utan problem. I själva objektivfattningen hittar du USB-C-port som möjliggör framtida firmwareuppdateringar utan behov av någon form av dockningsstation.

Håll utkik efter vårt test framöver!

Läs mer och förbeställ den här: Viltrox 20/2,8 AF STM