Nyhet

2023-11-21

Nyhet: Insta360 Ace Pro

Insta360AceProNyhet_blogg.webp

Insta360 lanserar en kraftfull actionkamera med 8K-video och vikbar skärm!

Ta steget in i en ny era av äventyr med Insta360:s nya actionkamera Ace Pro! Den är utrustade med en vidvinkeloptik som är skapad i samarbete med den banbrytande optiktillverkaren Leica. Med den ökade sensorstorleken på 1/1.3" fångar den mer ljus, vilket levererar högre bildkvalitet med förbättrad dynamisk räckvidd och mer exakta färger. Den är utrustad med smarta funktioner som förenklar och hjälper dig fånga dina mest spännande ögonblick.

Insta360AceProNyhet_blogg2.webp

Utmärkande egenskaper:

  • 1/1.3" Sensor
  • Utvecklad i samarbete med Leica
  • 8K 24fps + 4K 120fps Video
  • PureVideo för svagt ljus
  • Clarity Zoom
  • 2.4" Vridbar Skärm
  • AI Highlights Assistant
  • Gest- & röstkontroll 2.0
  • Vattentät ner till 10m
  • FlowState Stabilisering & Horizon Lock

Med den vikbara skärmen på 2.4" kan du alltid se till att du får en bra komposition, oavsett om du är bakom eller framför kameran. Med den smarta AI Highlights Assistant sparar du värdefull tid och utrymme på minneskortet! Den hittar de bästa ögonblicken i videon och visar höjdpunkterna för granskning direkt i kameran, sen bestämmer du vad som ska behållas och vad som ska raderas för bekväm filhantering.

Läs mer och beställ den här: Insta360 Ace Pro

Insta360AceProNyhet_blogg3.webp