Bloggpost

2023-12-04

Live: På ett andetag

Cyberphoto-andedrag-2000x1333.webp

Upplev Aleksanders Nordahls storslagna undervattensvärld den 5 december och hör hans spännande berättelser under livesändningen den 5 december kl 18:00 via vår Youtubekanal.

Tisdag den 5/12 kl 18 är du varmt välkommen att följa med oss ​​på en resa genom världens hav, fjordar och sjöar med Canon-ambassadören Aleksander Nordahl, en prisbelönt norsk fotograf och fotojournalist. Med projektet "On one breath" har han tagit sig in i konstens värld och har haft flera utställningar med fina recensioner. Föreläsningen kommer gå att se i en vecka efter sändningen.
 


Det hela började som ett journalistiskt projekt, som efter hand utvecklades till ett utpräglat och storslaget konstprojekt.

Genom bilderna utforskar Nordahl en undervattensvärld som vi sällan får uppleva på ett nytt och okonventionellt sätt – allt i ett andetag och endast med hjälp av den egna lungkapaciteten – under fridykning.
En magisk och tyst värld uttrycks i hans undervattensbilder. En dykare fångad mellan nutid och dåtid. Fallna träd, jättevalar och vackra arktiska kelpskogar.
Se mer från Aleksanders undervattensvärld genom foton, videor och spännande berättelser via länkarna nedan.

Om Aleksander:

Aleksander är en passionerad fridykare och undervattensfotograf som till en början dokumenterade fridykare med fokus på deras upptäckter och spjutfiske. Nu jobbar han med natur- och miljöfoto och fångar vilda djur under havet.

LÄS MER HÄR:

https://bio.site/ettpust

https://www.instagram.com/freedivingnorway

https://www.instagram.com/ettpust/