Bloggpost

2023-02-09

Vinn flexibla filterkitet Swift System från NiSi! #cybermystik

Sista dagen att skicka in ditt bidrag!

NiSi är, för dig som ännu inte känner till dem, bland annat tillverkare av objektivfilter i utsökt hög kvalitet och funktion. I oktober lanserades det nya Swift System. Det är ett flexibelt system där användaren kan använda fyra olika filter samtidigt, vilket sedan kan ge upp till 15 olika effekter beroende på vad man vill åstadkomma.

Tävlingen är öppen till kl 23:59 ikväll och en vinnare kommer att få ett Nisi Filter Swift System VND / Black Mist-kit hemskickat med ett värde mellan 4090:- till 5990:-, beroende på önskad storlek. Temat för tävlingen är Mystik och en vinnare kommer att väljas ut av vår jury och presenteras på fredag 10/2.

Regler

1. Ladda upp ditt bidrag på Instagram senast ikväll den 9/2 kl 23:59. Endast ett bidrag per deltagande. Bilden du taggar ska vara postad under tävlingsperioden och förstås tagen av dig själv.
2. Följ @cyberphoto_se
3. Tagga bilden med #cybermystik och #nisifilters

Vinnaren kommer att tillkännages och kontaktas på fredag 10/2  och det vinnande bidraget publiceras i vår blogg och på Instagram. Tävlingen är ej associerad med, arrangerad av eller knuten till Instagram/Meta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Lycka till!