Bloggpost

2023-01-12

Nyhet: Sigma 60-600/4,5-6,3 DG DN OS Sports

Ett zoomomfång som verkligen heter duga!

Sigma lanserar nu en ny version av telezoom 60-600mm och bländare f/4,5-6,3 till spegelfria Panasonic- och Sonykameror. Som namnet avslöjar så passar objektivet bra till sportfotografering tack vare det stora zoomomfånget, den nytutvecklade HLA-motorn som ger snabb autofokus samt den nyutvecklade bildstabiliseringsalgoritmen OS2 som kompenserar upp till 7 steg.

Objektivet har även Dual Action Zoom och är damm- och väderskyddat. Utöver allt detta finns också en uppsjö av anpassningsbara funktioner för att hjälpa dig få hög bildkvalitet och flexibilitet i ditt fotograferande.

Utmärkande egenskaper:

  • 60-600mm telezoom
  • Ljusstyrka f/4,5-6,3
  • Bildstabilisering som kompenserar upp till 7 steg
  • Nyutvecklad HLA-motor för snabb autofokus
  • Väderskyddad konstruktion
  • Filterdiameter 105mm
  • Vikt ca 2490 gram

Objektivet lanseras till Sony E-fattning och L-fattning och förväntad leveransstart är i mitten av februari.

Läs mer och beställ här: Sigma 60-600/4,5-6,3 DG DN OS Sports för Sony E-fattning | för L-fattning