Umeås Fotodag - Serkan Günes

Låt oss presentera en av föreläsarna på Umeås Fotodag - Serkan Günes - mästaren på landskapsfotografi.

Den 8 oktober på Nolia startar Sveriges Fotodagar sin turné. Umeå är första staden där man kan träffa utställare inom foto, video med mera. Se de senaste nyheterna, prata bildskapande med nya och gamla vänner och ta del av alla erbjudanden på plats på Nolia.

Serkan är landskapsfotografen med naturen som motiv. Han gestaltar naturens variationsrika landskap i stort som smått.
Bilderna karaktäriseras av hans kritiska sätt att välja ljus, det som idag blivit hans signum. Serkan har som förste svensk vunnit det prestigefyllda: ‘’Eric Hosking Award’’ som varje år anordnas av BBC Wildlife. Serkan kommer att berätta om sitt sätt att fotografera landskap, sitt bildspråk och sina egna idéer om bildkomposition.

Han kommer även att ge en hel del intressanta tips för hur du ska utveckla ditt landskapsfotograferande.

Köp biljett till föreläsningarna här - just nu - gå två och betala för en, 395:- 

Mässdelen är kostnadsfri att delta i.

Dag och tid: 8 oktober kl 9:00-17:00 Plats: Nolia, Signalvägen 3 i Umeå

Varmt välkommen!