Umeås Fotodag - Magnus Winbjörk

Se Magnus utställning om den norrbottniska naturen!

Den 8 oktober har du som besökare på Umeås Fotodag på Nolia möjlighet att se vår Content Partner Magnus Winbjörks utställning i mässan. Mässdelen och utställningarna är kostnadsfria att delta i. "Skönhet från svenska lappland" är temat för utställningen.

I en intervju med våra vänner på kamerabild.se berättar Magnus:

"Våra nordiska grannar har varit mycket bättre på att promota sin natur fotomässigt. Bilder från finsk eller norsk natur kan man nästan känna igen platserna på. Men den svenska fjällvärlden är mer oexploaterad på det sättet. Här kan man visa bilder och ingen vet var de är tagna."

Umeås Fotodag är första anhalten för Sveriges Fotodagar. Under 2022 och 2023 kommer vi tillsammans med våra vänner på Kamera & Bild och Zoom Fotoresor att besöka fyra städer så håll utkik när vi kommer närmare just ditt område.

Köp biljett till föreläsningarna här - just nu - gå två och betala för en, 395:- 

Mässdelen är kostnadsfri att delta i.

Dag och tid: 8 oktober kl 9:00-17:00 Plats: Nolia, Signalvägen 3 i Umeå

Varmt välkommen!