Umeås Fotodag - Knut Koivisto

Lär dig att fånga snygga och avskalade porträtt med personlighet!

Den 8 oktober på Nolia startar Sveriges Fotodagar sin turné. Umeå är första staden där man kan träffa utställare inom foto, video med mera. Se de senaste nyheterna, prata bildskapande med nya och gamla vänner och ta del av alla erbjudanden på plats på Nolia.

Knut Koivisto är porträttfotografen som gjort sig känd för sina avskalade porträtt där han lyckas fånga personligheten hos sina modeller, oavsett om det är en välkänd person eller någon främmande på gatan. Knut är även fotografen bakom Fotografiskas permanenta utställning ”Wall of Fame” med porträtt på de fotografer som har haft utställningar på muséet. Med kamera från Fujifilm, blixt från Profoto och direktfångst med Capture One visar Knut sina bästa knep på hur man kan fånga snygga och avskalade porträtt. Knut har varit ambassadör för Fujifilm sedan 2012.

Mässdelen är kostnadsfri att delta i.

Köp biljett till föreläsningarna här - just nu - gå två och betala för en, 395:-

Dag och tid: 8 oktober kl 9:00-17:00 Plats: Nolia, Signalvägen 3 i Umeå

Varmt välkommen!