Umeås Fotodag - Johanna Lundberg

Vad krävs för att bli sportfotograf? Det kan Johanna berätta!

Den 8 oktober på Nolia startar Sveriges Fotodagar sin turné. Umeå är första staden där man kan träffa utställare inom foto, video med mera. Se de senaste nyheterna, prata bildskapande med nya och gamla vänner och ta del av alla erbjudanden på plats på Nolia.

Johanna Lundberg har jobbat som fotograf på Bildbyrån sedan 2013, Skandinaviens ledande bildbyrå för sportfoto vars fotografer bevakar de största internationella sportevenemangen. Johannas drivkraft är en stark passion för sport och supporterskap, och hon har bevakat både världs- och europamästerskap men satsar även på längre reportageresor. Hon är 2016 års mottagare av Lars-Gunnar Björklunds stora sportjournaliststipendium.

Under sin föreläsning på Umeås fotodag visar Johanna bilder från sina uppdrag och berättar om sitt jobb som sportfotograf på Bildbyrån, om anekdoter från och hur man jobbar på de stora idrottsevenemangen såsom VM och OS. Hon berättar även om den utrustning som behövs samt vad som krävs av den som vill bli sportfotograf.

Köp biljett till föreläsningarna här - just nu - gå två och betala för en, 395:- 

Mässdelen är kostnadsfri att delta i.

Dag och tid: 8 oktober kl 9:00-17:00 Plats: Nolia, Signalvägen 3 i Umeå

Varmt välkommen!