Drönarsöndag: Mångfald

Veckans Drönarsöndag är inskickad av Zlatan Softic.

Zlatan: Förra året på våren målades ett övergångsställe i Höganäs kommun (Skåne) i regnbågsfärger för att hylla mångfald. Kommunens val väckte debatt och en privatperson polisanmälde förändringen. Det resulterade i att kommunen blev tvungna att måla övergångsstället vitt igen.

De olika färgerna är nämligen ett brott mot vägmärkesförordningen, där enbart den vita färgen tillåts på övergångsställen. Men i år så satsade kommunen stort. Nu har en hel gata målats i regnbågsfärger. Gatan har fått namnet Pridesgatan.

På bild syns mina 2 döttrar och min fru.

Se större bild >>

Bilden är tagen med DJI Mini 3 Pro sent på eftermiddagen för att ta tillvara på de skuggorna som ger ytterligare en dimension i bilden som helhet.

Redigerad i Lightroom och Photoshop.

Se mer från Zlatan på Instagram: @photozsoft

Skicka in din bild till Drönarsöndag och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! 
Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag så maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst. Berätta gärna lite kort om bilden. Den måste vara på minst 1200 pixlar. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! ​Många ser nog fram emot att få se just din bild!