Bloggpost

2022-05-07

X-files: Den vackraste bilden

Henrik Berg bjuder på bild och text!

Henrik: Med glöd i blicken gick jag över den frysta åkern. Bestämda steg in genom aspsnåret, men sen, friläge, bara rulla. Först ser man inget. Men, så, där! Kanske där! Kisar. Tänker. På inget. På allt.Tittar i kameran. Lite till åt vänster. Där är den. Bilden. Äntligen har du hittat mig igen.

Efter långt uppehåll med barnens främsta först. Men du har försiktigt alltid funnits där, genom mobilens lilla ruta har du hållit dig kvar. Men nu är du här igen. Genom mig och naturen kommer du till liv i en dans av ljus. Jag har blivit en visare man, förståndigare, som begriper att inte ta det så allvarligt. Låt lingonkvisten berätta om din kärlek till grönt. Låt den brutna björkgrenen berätta sin historia om rådjursfej.

Kan en ormbunke beskriva ett år i en stilla skog? Stillar min mage vid anblicken av en frusen kruståtel. Andas. Alla motiv behöver inte vara glass och ballonger.

Kanske den vackraste bilden finns i dig ännu och vill komma ut.

Klicka för att se större bild >>

Se mer från Henrik på hans Instagram: @henke710322

"Vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! 
Har du en egen bild du skulle vilja visa upp här i X-files så maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken kamera som helst. Berätta gärna lite kort om bilden. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! ​Många ser nog fram emot att få se just din bild!