Tävlingen #cyberupplevelse är avgjord!

Ett stort grattis till Johan Hermansson och Agneta Lindström Jobke 👏

På första bilden ser vi Johan Hermanssons bidrag på en cyklist komma flygande. "It was unexpected to see a freaking pro bounce around in the small bikepark Kesberget." skriver Johan i beskrivningen under bilden på Instagram. Med detta bidrag kammar Johan hem förstapriset bestående av Gomatic Peter McKinnon Everyday Daypack - med avdelare + NanLite PavoTube T8-7X 1-kit till ett värde av 5080:-, grattis!

Silvermedaljen går till Agneta Lindström Jobke för hennes bild på en kitesurfare, även detta ett flygande motiv! Agneta skriver "En ren upplevelse! Full fart på vågorna, nästan elektriskt då man anar Ringhals i dimmans bakgrund." i beskrivningen under bilden på Instagram. För detta bidrag vinner Agneta det lysande priset en NanLite PavoTube T8-7X 1-kit till ett värde av 1290:-, stort grattis!

Tack till alla som skickat in sina bidrag till tävlingen och ett stort tack till Focus Nordic som generöst bidragit med de fantastiska priserna. Se alla bidrag under taggen #cyberupplevelse på Instagram.

Trevlig helg!