Nyhet: NanLite Forza 60C

Nyhet

NanLite lanserar kompakt LED-belysning med RGBLAC-färgsystem!

Forza 60 har varit en stor framgång för Nanlite sedan den lanserades 2019. En liten och portabel belysning som passar både konsumenter och proffs. Med lanseringen av nya Nanlite Forza 60C får serien en kraftfull och innovativ uppdatering.

Forza 60C har ett innovativt RGBLAC-färgsystem som flyttar gränserna ytterligare för LED-spotlights. Med den nya tekniken har ytterligare LED-dioder med färgerna Lime/Amber/Cyan lagts till i den traditionella RGB-belysningen. Tack vare detta har man löst det grundläggande problemet med det ofullständiga spektrumet, och det dagsljusnära spektrumet uppnås också på ett mer omfattande sätt än vad som är möjligt med dagens RGBWW-lampor.

En nyutvecklad hård- och mjukvaruplattform som är byggd speciellt för att arbeta med RGBLAC-lampor innebär att Forza 60C erbjuder professionella alternativ med HSI/RGBW/XY-lägen för färgkalibrering. Effektiviteten i arbetsflödet kan ökas avsevärt genom att man kan välja önskade färger med större flexibilitet. Forza 60C kan enkelt styras via den inbyggda kontrollen, trådlös 2,4G-kontroll, Nanlink-appen eller DMX /RDM.

Utmärkande egenskaper:

 • RGBLAC-färgssystem med adderade färger Lime/Amber/Cyan
 • Lätt lamphuvud med en belysningsstyrka på upp till 12 810 Lux@1M
 • Kalibrerad fördelning av effekt för varje LED-diod utan att ljusstyrkan skiljer sig åt mellan färgerna
 • CCT-område på 1800K-20000K och ±100 G/M justering
 • CRI/TLCI i genomsnitt 96/95 och TM-30 Rf genomsnitt 95 / Rg genomsnitt 100
 • FM-fäste med möjlighet att integrera i Bowens-fäste
 • Professionella alternativ med HSI / RGBW / XY-lägen för färgkalibrering
 • Alternativ för AC- och DC-strömförsörjning med ett batterigrepp för produktion ute i fält
 • Intelligent fläkt som automatiskt anpassar sig till omgivningstemperaturen
 • Flera kontrollmetoder inklusive inbyggd 2,4G APP och DMX/RDM-kontroller
 • Väger endast 1,08kg

Läs mer och beställ här: NanLite Forza 60C