En vecka kvar av tävlingen #cyberupplevelse

Missa inte chansen att vinna fina priser från NanLite och Gomatic x PeterMcKinnon!

Just nu är det knappt en vecka kvar till deadline för denna spännande tävling. Dela med dig av din bästa upplevelsebild och vinn en lyxig ryggsäck från Gomatic x Peter McKinnon och LED-belysning från NanLite!

Regler för tävlingen: 
1. Ladda upp ditt bidrag på Instagram mellan 13-26 maj. Endast ett bidrag per deltagande. Bilden du taggar ska vara postad under tävlingsperioden och tagen av dig själv.
2. Följ @cyberphoto_se & @focusnordic på Instagram
3. Tagga bilden med #cyberupplevelse

1:a pris Gomatic Peter McKinnon Everyday Daypack - med avdelare + NanLite PavoTube T8-7X 1-kit (värde 5080:-)
2:a pris NanLite PavoTube T8-7X 1-kit (värde 1290:-)  

Tävlingen pågår till den 26 maj och två vinnande bidrag kommer att väljas ut av vår jury. Vinnarna kontaktas i början på fredag 27/5 samt publiceras i vår blogg och på Instagram. Tävlingen är ej associerad med, arrangerad av eller knuten till Instagram/Meta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Lycka till!