En tjuvtitt från dagens bröllopsworkshop

Här kommer ett axplock bilder från dagens event!

Idag har Elite Hotel Mimer i Umeå varit skådeplatsen åt vår workshop anordnad tillsammans med Sony. Dagen började med föreläsningar av Sandra Åberg och Johan Stjerneus och övergick efter lunch till workshop där deltagarna fick lära allt från kamerans inställningar till vad man ska tänka på och se till att få med när man förevigar ett bröllop, både i stillbilder och rörlig form.

Sony stod för kamerautrustningen och hade även med sig bland annat den rykande färska Sony FE 24-70/2,8 GM II som deltagarna fick den stora äran och nöjet att vara de första att använda objektivet i ett event sedan den lanserades.

Ett stort tack till Amanda, Ronny och Louise som modellerade, Sandra Åberg, Johan Stjerneus, Sony, Focus Nordic, Elite Hotel Mimer UmeåSisters in LawGuldsmedjan, Dragonskolans sistaårselever vid Frisör- och Stylistprogrammet och alla som deltog i denna lärorika och roliga dag.

Mer bilder kommer framöver så håll utkik!