Drönarsöndag: Första flygningen

Pontus Wåhlin bjuder på bilder tagna med rykande färska DJI Mini 3 Pro!

Pontus: Fota med drönare är nytt territorium för mig. Jag har varit fascinerad över det nya perspektiv det kan ge. Så jag tänkte slå till på en Mini 2 vid nyår, men såg rykten om en Mini 3. Nu är den äntligen här och här är bilder från min första flygning. Mitt mål är att försöka fånga miljöers mönster och nya perspektiv på naturen.

Detta var ju första flygningen så mycket fokus låg på att flyga (skyller jag på), så jag missade att justera inställningarna till mer optimala förhållanden.

Fler tester kommer köras, härnäst skog i Dalarna :)

Se större bild >> Bild 1 | Bild 2 | Bild 3

Bilderna är tagna med DJI Mini 3 Pro

Se mer från Pontus på hans hemsida www.pontuswahlin.se och Instagramprofil @pontuswahlin

Det här är inte första gången vi har nöjet och äran att publicera Pontus i vår blogg utan han har även berättat i en artikel om sin process där han med hjälp av AI skapar något som kallas Painterly Portrait.
Om du inte läst den ännu kan vi varmt rekommendera den här: Foto Porträtt + AI