Nyhet

2022-03-24

Nyhet: Samyang AF 35/1,4 FE II

Samyangs objektiv AF 50/1,4 FE II får nu ett syskon på 35 mm!

Detta objektiv är den andra upplagan av AF 35/1,4 FE, och det är ett av de objektiv som har älskats av många sedan Samyang släppte sitt första autofokusobjektiv 2016.

De två asfäriska och två högbrytande elementen i detta nya objektiv ska enligt Samyang ge enastående kontrast och fantastisk upplösning, även i utmanande ljusförhållanden. Skärpan från hörn till hörn bibehålls även vid maximal bländare, så den optiska prestandan är konsekvent vid alla exponeringsinställningar.

Den maximala bländaren på F1.4 gör det lättare att ta tydliga bilder i svagt ljus och fantastiska bilder med mjuk bakgrund. En 9-blads cirkulär bländare skapar vackert suddig bakgrund vid ett kort skärpedjup. Dess mjuka bokeh och suddiga bakgrund kan få motiv att sticka ut i bilder. Närgränsen för fokusering ligger på 29 cm, vilket gör objektivet ännu mer mångsidigt. Det är möjligt att producera imponerande närbilder, till och med fånga små detaljer, mycket nära motivet.

Samyangs linjära stegmotor (STM) ger den kraftfulla effektivitet som krävs för snabb, exakt, tyst AF och spårning, vilket maximerar fördelarna med Sony E-Mount-kameror. Jämfört med dess föregångare är detta nya objektiv optimerat för inte bara fotografering utan även videoinspelning genom att minimera vibrationer och brus. Genom att spåra motivet exakt och snabbt, fungerar AF tyst och smidigt vid videoinspelning.

Samyang AF 35/1,4 FE II har även försetts med en anpassningsbar knapp och brytare på sidan. Brytaren låter dig välja om ringen ska kontrollera fokus eller om den ska agera bländarring vilket kan komma till stor fördel, inte minst när man filmar.

Läs mer och förbeställ redan nu: Samyang AF 35/1,4 FE II