Vallerret lanserar fyra nya handskar

Nyhet

Frusna fotografer, se hit! Minusgradern är snart här men låt inte det stoppa dig. Med Vallerrets varma, snygga och framförallt praktiska handskar kan du ta dig an vintern utan att tumma på komforten.

Alla som någon gång fotograferat under årets kallare månader har någon gång ställt inför dilemmat att försöka manövrera kamera med klumpiga handskar eller trotsa kylan. Vallerret löste detta problem genom att ta fram en serie specialgjorda handskar för fotografen och idag välkomnar vi fyra nya modeller:

  • Milford – en ”mild vinter”-handske som är funktionsfokuserad för fotografer och nu fällbar fingertopp även för långfinger då många använder pekfinger/långfinger för att zooma in eller använda touchskärmen till andra funktioner. En perfekt vår- och hösthandske för fotografer och filmare. Handsken är i fleece med ett inbyggt vindskydd man kan dra över handen.

  • Markhof Pro V3 – något mer vadderad än Milford och i strukturväv för att klara fukt, snö osv på ett bra sätt. En lätt vinterhandske för nordiskt klimat med resår för att hålla inne värme och undvika att få in snö.

  • Tinden – en handske för riktigt kall vinter med äkta Merino ull som innermaterial och med läder och andra material i en kombination för att hålla fotografer och filmare varma även när det biter rejält!

  • Hatchet – Läderhandske med minimalt med sömmar och för vinteranvändning – till skillnad från Urbex som mer är en vår- och hösthandske på våra breddgrader. Varm, snygg och i två färger!

vallerret_blogg2.jpg

Kameran blir lätthanterlig tack vare att det går att öppna handsken på toppen av pekfingret samt tummen för att kunna justera inställningar, trycka på avtryckaren eller använda mobilen. Fingertoppen hålls öppen tack vare magneter i handsken, supersmidigt. När du sedan är klar med kameran eller mobilen så drar du bara handsken över fingret igen så det blir varmt och skönt.

Läs mer och beställ handskarna här: Vallerret fotohandskar