Sigma presenterar två nya objektiv!

Nyhet

Nu presenterar Sigma två nya objektiv i deras kompakta Contemporary-serie, nämligen ett 24mm f/2 och ett 90mm f/2,8. Båda objektiven kommer i fattning till Sony E och Panasonic L.

Sigma 24/2 DG DN Contemporary är smidig vidvinkel gjort helt i metall. Objektivet är uppbyggt av 13 glaselement i 11 grupper varav två är asfäriska, två SLD och ett FLD-glas för bästa möjliga bildkvalitet. Fokusmotorn är av STM-variant som ger snabb fokus men viktigast av allt, tyst fokus för de som använder objektivet till video. Objektivet har även en manuell bländarring som är en trevlig funktion att ha för både foto och video.

Första leverans beräknas i slutet av september.

Läs mer och förbeställ redan nu: Sigma 24/2 DG DN Contemporary

Sigma 90/2,8 DG DN Contemporary är ett teleobjektiv gjort helt i metall. Objektivet är uppbyggt av 11 glaselement i 10 grupper varav ett asfäriskt och fem SLD för bästa möjliga bildkvalitet. Precis som 24mm är fokusmotorn av STM-variant och objektivet har en manuell bländarring.

Första leverans beräknas i slutet av september.

Läs mer och förbeställ redan nu: Sigma 90/2,8 DG DN Contemporary