Nyhet från GoPro!

Nyhet

GoPro höjer återigen ribban för actionkameror när de lanserar sin mest kraftfulla och användarvänliga kamera någonsin, Hero10 Black.

GoPro Hero10 Black behåller samma smidiga formfaktor som föregångaren, men låt dig inte luras, på insidan sitter GoPro's revolutionerande GP2-chip som är dubbelt så kraftfullt som GP1-chippet i Hero9. Detta möjliggör 5.3K 60p och 4K 120p video, 23 MP RAW foton, förbättrad prestanda i dåliga ljusförhållanden och en av marknadens bästa videostabiliseringar - HyperSmooth 4.0. 

Hero10 är byggd med extremsport i åtanke så du kan lita på att den klarar tuffa tag och den vattentäta konstruktionen tillåter djup ner till 10 meter.

goprohero10_blogg2.jpg

Det ska också sägas att alla accessoarer och modifikationer som passar på Hero9 även är kompatibel med Hero10. Anslut kameran till wi-fi för att automatiskt ladda upp dina bilder och videor till GoPros molntjänst så att du snabbt och enkelt kan komma åt det på din telefon.

Vill du läsa mer om alla funktioner och specifikationer om GoPro Hero10 Black så hittar du det under vår produktsida i länken nedan.

Läs mer och beställ redan nu: GoPro Hero10 Black