Här kommer vinnarbilden i vår hösttävling!

Vi säger grattis till Kajsa som tar hem vinsten i vår hösttävling. Kajsas bild på sin hund Disa blev framröstad av våra följare på Facebook. Vi skickar dig ditt pris som är en Nisi Starter kit III 100mm V6 värde 4990:-.

Filter kan göra stor skillnad för din bild, oavsett om du filmar eller fotograferar. Ett gråfilter används om man vill skära ner på mängden ljus som når kamerans sensor utan att justera slutartid eller bländare. Detta är till stor hjälp om man vill få en naturlig rörelseoskärpa när man filmar eller för att ge rörliga fenomen som moln och vattendrag ett mjukare utseende tack vare den förlängda exponeringstiden.

Polarisationsfilter är användbara när man vill få en djupare blå i himlen och om man behöver minska reflektioner i blanka ytor som vatten och glas.

UV-filter filtrerar bort uv-strålning som namnet antyder men har idag fått en annan primär funktion då de allra flesta moderna objektiv idag filtrerar bort uv-strålning och det är att skydda frontlinsen. Ett UV-filter kan vara en billig försäkring mot smuts, repor och stötar och hjälper därför till att behålla värdet på ditt objektiv.

Tack till alla som har deltagit i tävlingen och vi önskar er lycka till vid nästa tävling som kommer inom kort! Vi vill inte att någon ska gå tomhänt så därför erbjuder vi 20% rabatt på alla filter från Nisi, använd rabattkoden: NISIFILTER

Se alla våra Nisi-filter här >