Sigma 150-600mm, nu till Sony!

Nyhet

Nu lanserar Sigma en ny version av 150-600 DG DN som är optimerad för bästa funktion och prestanda tillsammans med Sonys och Panasonics spegelfria kameror med 35 mm fullformatssensor, men fungerar som brukligt även till kamerahus med sensor i APS-C-storlek.

Sigmas 150-600mm har länge varit en favorit bland fågelfotografer då du får ett långt tele med hög optisk kvalitet till ett relativt lågt pris. Denna nya version får ännu bättre optisk prestanda och nya funktioner men behåller fortfarande den högkvalitativa känslan man förväntar från Sigma. 

Första leverans beräknas redan i slutet av augusti och priset är endast 15.490:- vilket är mycket konkurrenskraftigt mot liknande modeller från Sony och Tamron. 

Vi har haft möjligheten till att göra ett test på objektivet redan innan lansering och vår testare Mats är mycket imponerad över kvaliteten av objektivet, speciellt med tanke på priset. Du kan läsa vårt test på produktsidan!

Läs testet och förbeställ här: Sigma 150-600/5-6,3 DG DN Sports