Tamron lanserar objektiv till Fujifilm!

Nyhet

Tamron lanserar nu ett nytt allt-i-ett objektiv, nämligen Tamron 18-300/3,5-6,3 Di III-A VC VXD. Detta objektiv är anpassat till kameror med APS-C sensor och är det första objektivet från Tamron som kommer med Fujifilm XF-fattning.

Tamron har länge varit favoriten bland allt-i-ett objektiv då de tillverkar många olika kombinationer av brännvidder med bra optisk kvalitet till ett relativt lågt pris. Detta nya 18-300mm blir Tamrons första objektiv med Fujifilm XF-fattning vilket är ett stort plus för Fujifilmanvändare där det inte finns ett stort tredjepartutbud för objektiv.

Objektivet kommer även till Sony med E-fattning och har de bästa delarna från Tamrons modernaste teknik som deras tysta och snabba linjära VXD-motor för autofokusering samt inbyggd optisk bildstabilisering.

En 18-300mm zoom på en kamera med APS-C-sensor fungerar för allt ifrån landskapsbilder till bilder av sport och djur&natur och även för porträtt, resor m.m. Den fina närgränsen och avbildningsskalan gör att den även är en riktigt bra närbildsoptik.

Priset är ej satt ännu men kommer att presenteras under sensommar/höst. Leverans beräknas i december 2021.

Du kan förboka objektivet redan nu:
Till Sony - Tamron 18-300/3,5-6,3 Di III-A VC VXD
Till Fujifilm - Tamron 18-300/3,5-6,3 Di III-A VC VXD