Sony lanserar ZV-E10

Nyhet

Nu lanserar Sony ZV-E10 som tar de bästa funktionerna från den mycket populära kompaktkameran ZV-1 men nu som systemkamera med större sensor och möjlighet att byta objektiv.

Sony ZV-E10 är snabb och har många intuitiva funktioner som är perfekta för vloggandet, bland annat en vrid- och vinklingsbar touchskärm, kontrollampa för inspelning, autoexponering/prioritering för ansiktet och en funktion för att ställa in bakgrundsoskärpa (bokeh).

Stort objektivsortiment
Med mer än 60 st kompatibla Sony-objektiv tillgängliga för denna vloggkamera, har du möjlighet att flexibelt anpassa dig till olika motiv och situationer, samtidigt som du kan säkerställa att materialet håller den kvalitet du kräver.

zve10_blogg4.jpg
 

Filmning i 4K
Trots liten storlek använder kameran en större bildsensor i APS-C-format. Detta möjliggör både stillbilder i hög kvalitet- även i sämre ljusförhållanden - och riktigt högkvalitativa filminspelningar med 4K-upplösning (upp till 30p). Kameran ger dig även möjlighet att filma i slowmotion med Full HD-upplösning (upp till 120p). Den större bildsensorn gör att du använder längre brännvidder - på så sätt kan du lättare styra skärpedjupet i bilden och t ex skapa skarpa huvudmotiv mot en mjuk, utsuddad bakgrund (bokeh).


zve10_blogg3.jpg
 

Motivigenkänning och motivföljande autofokus
Bibehåll fokus i dina videoklipp när du spelar in i 4K med Real-time Eye AF. Systemet följer ögonen på dina tänkta motiv med hög precision och anpassar kontinuerligt fokus för att hålla dem skarpa. För att t ex skapar produktrecensioner kan du också aktivera Product Showcase Mode för snabba och exakta övergångar när ett objekt hålls upp mot kameran och sedan läggs ner igen.


zve10_blogg2.jpg
 

Högkvalitativ ljudinspelning
Med ZV-E10 fångas din röst upp klart och tydligt, även i blåsiga och bullriga miljöer tack vare den riktade mikrofonen och vindskydd i syntetpäls (ingår). Genom att utnyttja den digitala anslutningen för externa mikrofoner kan du anpassa ljudupptagningen för olika situationer och lyfta kvaliteten på ljudinspelningen ett steg till.

Klar för streaming
Använd Sony ZV-E10 för att streama ditt innehåll live med fantastisk bildkvalitet och ljud på vilken plattform som helst. Allt du  behöver göra är att ansluta kameran till USB-porten på din dator. Det finns inte något behov av ett separat videokort (capture card) till din dator, utan all funktion är inbyggd i kameran och det streaming-program du använder.

Förbeställ kameran här: Sony ZV-E10