Jobba hos oss!

Vi söker dig som vill jobba extra och vid behov på vår logistikavdelning! Är du positiv och noggrann så är du rätt person. Skicka din ansökan till vår logistikansvarige Karoline så kanske du är en av våra nya medarbetare inom kort!

Vi behöver dig som tycker om att arbeta och att hänga med ett roligt team på vår logistikavdelning. Kan du hoppa in på kort varsel och hjälpa oss medan dina kollegor är sjuka, lediga eller har stort tryck under högsäsong - sök! Arbetet innefattar att arbeta med logistikflödet genom att ta emot inkommande försändelser, hantera dem på lagret och att packa när de ska ut till världens bästa kunder. Vi söker personer för heltid, deltid och extra.

Du måste vara över 18 år, tycka om att arbeta och vara en positiv kraft i gruppen. Tidigare arbetslivserfarenhet är en fördel. Det här kan vara en bra tjänst för dig som studerar eller vill kombinera arbetet med något annat i livet." 

Är du intresserad av tjänsten så mejla jobb@cyberphoto​.se, märk mailet med logistikmedarbetare och bifoga ett personligt mejl eller personligt brev och gärna en förenklad CV. Arbetsperiod enligt överenskommelse. Anställning kan ske löpande!