Nyhet: Olympus M.Zuiko Digital 8-25/4 Pro

Nyhet

Olympus lanserar nu M.Zuiko Digital 8-25/4 Pro som är ett påkostat objektiv i Pro-serien som passar på deras Micro 4/3-system. En högpresterande 8-25mm zoom för Micro 4/3 vilket motsvarar 16-50mm på fullformat är mycket allround och passar bra för t ex landskapsbilder, arkitektur, interiör, resor, reportage och även för porträttfoto.

Olympus M.Zuiko Digital 8-25/4 Pro är uppbyggt med 16 glaselement i 10 grupper med specialglas som Super ED-, ED- och EDA-glas. Dessa ger objektivet hög optisk kvalitet i hög upplösning. Tack vare en närgräns på endast 0,23m och en maximal förstoring på 0,42x går det utmärkt att fotografera makro med objektivet.

OUTDOOR_8-25mm E-M5 Mark III_2462.jpg

Optiken fälls ut vid användande och ihop vid transport och förvaring, vilket gör det extra kompakt och smidigt att hantera. Precis som resterande PRO-objektiv från Olympus så har den vädertätning och fungerar utmärkt att använda i varmare och kallare miljöer. 

Läs mer och förbeställ redan nu: Olympus M.Zuiko Digital 8-25/4 Pro