Glad midsommar!

Finns det någon mer sagolik tid än midsommar här i Sverige? Vi är så glada att få bo i Norden och njuta av en makalös natur och allt ljus vi får bada i just nu. Utan ljuset - inga bilder men med det nordliga ljuset ännu vackrare sådana.

Här kommer en hälsning från landets nordligaste delar och vår Content Partner Pontus Johansson i Luleå. Här ser du bl a fjällvärlden i bästa midnattsol, det är fjällmassivet Akka i Stora Sjöfallets nationalpark som speglar sig i en vacker fjällsjö. Visst kan man nästan känna den friska luften svepa in -  lugn, skönhet och en förtrollande frihet. 

Ta hand om varandra i helgen och njut av naturen som är i full blom. Det här en tid att avnjuta, reflektera kring och ta in. Om du hinner dokumentera dina fina omgivningar, vänner och det liv som du lever så tagga oss gärna på Instagram på @cyberphoto_se.

En riktigt glad midsommar från oss alla på CyberPhoto! 

Du hittar fler nordliga bilder från Pontus på @raneariver  och ännu fler fantastiska sverigebilder på @sweden