Emelie Bernborg testar Sigma 135/1,8 Art

Emelie Bernborg är en fotograf, entreprenör och utbildare som under åren har gjort massor för att hjälpa andra att våga sig på foto och företagande. Med stor erfarenhet kring porträtt och då inte minst gravid-, barn- och bröllopsfoto har hon satt en hög nivå att ta efter och inspireras av.

Emelie fortsätter att utveckla sin kreativitet och har nu testat ett nytt objektiv från Sigma. Sigma 135/1,8 DG HSM Art. Du kan se hela Behind the scenes-filmen från hennes första testsession och ta även del av flera fina tips för dig som vill fota sagolika bilder.

Som du ser på bilden så går det inte att ta miste på den miste entusiasm som spred sig vid denna fotosession.  

7B7A2092_blogg.jpg

Du hittar filmen här >
Följ Emelie här >
Läs vårt test på objektivet här >